İSTANBUL / TUZLA - Ulubatlı Hasan Ortaokulu

Hanifi BİLİŞİK - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Hanifi BÏLİŞİK 1973 yılında Şanlıurfa´nın Birecik ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul-ortaokul-Liseyi Birecik´te tamamladı.1992 yılında Çukurova Üniversitesi Hatay Eğitim Fakültesini kazandı. Bu Üniversiteden 1996 yılının sonunda mezun oldu.1997 yılında Ordu´nun Korgan ilçesinde müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı.1998 yılında Ordu´nun Kumru ilçesine tayin oldu.Aynı yıl askerlik görevini tamamladı.1999 yılında askerlik dönüşünden 2005 yılına kadar Ordunun Kumru ilçesinde öğretmenlik ve müdürlük olmak üzere çeşitli görevlerde bulundu. 2005 yılında Gaziantep´in Şahinbey ilçesine tayin oldu.8 yıl bu ilçede çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı.2013 yılında İstanbul Tuzla´ya Mimar Sinan İlkokuluna tayin oldu.1,5 yıl bu okulda öğretmenlik yaptı.2015 yılında İhsan Hayriye Hürdoğan İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak atandı. 2016/2017 Eğititm öğretim yılında Çağrıbey Ortaokulu´nda müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 2018 yılının Ağustos ayında Ulubatlı Hasan İlk ve Ortaokulu´na Müdür olarak atandı. Hanifi BİLİŞİK evli ve iki çocuk babasıdır.